CERA DEFORMACIONS 75ml.

8,00 €
Impostos inclosos
La Cera Deformacions Skarel és una cera modelable de color carn que s'utilitza per fer ferides i deformacions a la pell. Gràcies a la seva fórmula característica, la Cera Deformacions (ref. 716/718) presenta una major adherència i de més durabilitat que la Plasticera Deformacions (ref 710/715).
Quantitat

Forma d'ús:

Aplicar directament sobre la pell. Abans de començar es recomana netejar la superfície de la pell que serà exposada al producte.

1. Sostreure el producte de l'envàs amb els dits o mitjançant una espàtula.

2. Amassar la cera amb els dits fins que el producte adquireixi una textura modelable i adherent a la pell.

3. Aplicar a la pell assegurant-se allisar les vores de la cera per aconseguir una major adherència. En el cas que es vulgui elaborar una ferida, amb una espàtula dibuixar el relleu de la ferida sobre la cera.

4. Procedir amb la caracterització amb maquillatge, sang fictícia i / o làtex. Per a la seva desmaquillatge, enlairar la cera amb l'espàtula i netejar les restes adherits a la pell amb aigua tèbia i sabó.  Desmaquillatge amb aigua i sabó.  

El producte està exempt de llet, ou, soja, peix, fruits secs i gluten.  

El Producte està lliure de parabens *.  

Producte elaborat a la Unió Europea.

* Encara que actualment és improbable que l'ús dels parabens afecti negativament la salut, pel principi de precaució sempre que podem evitar el seu ús ho fem.

SK718