SEGELL MARKY

19,95 €
Impostos inclosos
  • MARKY és un pràctic segell per marcar la roba pensat per als nens que es pot triar en 3 colors: rosa, blau o verd. La tinta negra especial per a tèxtils, que també ha estat dermatològicament provada, es pot utilitzar per marcar no només tèxtils, sinó també paper, cartró i moltes altres superfícies absorbents.
  •  
Color
Quantitat

MARKY és un pràctic segell per marcar la roba pensat per als nens que es pot triar en 3 colors: rosa, blau o verd. La tinta negra especial per a tèxtils, que també ha estat dermatològicament provada, es pot utilitzar per marcar no només tèxtils, sinó també paper, cartró i moltes altres superfícies absorbents.

El set es presenta en un embalatge de cartró que inclou el segell, un joc de lletres i dibuixos, pinces per agafar fàcilment i una mostra de cinta.

Un clar avantatge, sobretot per a les famílies amb diversos fills, és que es pot redissenyar i personalitzar una vegada i una altra en pocs minuts. El coixinet de tinta negra amb tinta tèxtil ja està inserida al segell. MARKY es pot utilitzar directament sobre teixits clars, paper, cartró, sabates i totes les superfícies absorbents. Per personalitzar teixits foscos, el set inclou una cinta tèrmica per planxar d'1 metre de longitud, que es planxa després d'estampar. Ampolles de beguda, carmanyoles, bolígrafs, tisores i molts altres articles escolars que no es poden estampar directament es poden personalitzar amb els adhesius per a rentaplats.

marky